GAZİANTEP / İSLAHİYE - Pınarbaşı Ortaokulu

Kas

Okul kız voleybol takımımız bugün çıktığı ilk maçını 2-0 lik bir skorla aldı. Öğrencilerimizi ve Öğretmenimiz Mehmet Mirioğlu'nu tebrik ediyoruz.

Kas

Teknoloji ve tasarım dersinde yapılan ürünler panolarda sergileniyor. Öğretmenimiz Fatma Bekar' a teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun.

Kas

58 öğrencimize bot ve mont alarak sevindiren Fatma Doğan velimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarının başvuruları baslamis olup, öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru linkinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Nis

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını okulumuz ilçe merkezinin Cumhuriyet Meydanında tüm ilçe okullarına gösteri yaparak kutladı. Çeşitli dans gösterileri ve tiyatro oyunlarıyla çocukların eğlenmesi sağlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemiz Kaymakamımız Mustafa Antepli oğlu na  ziyarette bulunduk. Ziyaret sırasında kaymakamımız koltuğunu ogrecimize devretti.

Nis

2022 yılı İOKBS Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Ayrıntılar ekteki fotoğraftadır.

Mrt

Okulumuzda 8. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı 8/B sınıfı kazandı. Sınıfımızı tebrik eder, yarışmayı düzenleyen Nihal Can ve Nur Günebakan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 7. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı 7/B sınıfı kazandı. Sınıfımızı tebrik eder, yarışmayı düzenleyen Nihal Can ve Nur Günebakan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 6. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı 6/A sınıfı kazandı. Sınıfımızı tebrik eder, yarışmayı düzenleyen Nihal Can ve Nur Günebakan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 5. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmayı 5/B sınıfı kazandı. Sınıfımızı tebrik eder, yarışmayı düzenleyen Nihal Can ve Nur Günebakan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm Türkiye genelinde yapılan tatbikat, okulumuzda da yapıldı.

Kas

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Pınarbaşı İlk/Ortaokulu Proje Ekibi aşağıda ekte belirtilmiştir.